Onze kampioenen


Pride Pardoes of the Music Forest


Pride Pardoes of the Music Forest

Op 5 januari 2002 kregen we een nestje van onze Fidji. Dat het pupje dat we zelf besloten te houden zo mooi uit zou groeien en een eigen gefokte multikampioen zou worden, konden we toen alleen maar van dromen. Maar de dromen kwamen uit.

In 2004 werd ze beste teef op de clubmatch van de N.L.V, in mei 2005 Nederlands Kampioen, gevolgd door Luxemburgs Kampioen in september 2005 en als afsluiting van 2005 behaalde ze de titel Winster 2005. In mei 2007 werd ze Duits Kampioen (VDH) en zelfs op latere leeftijd showde ze nog super en werd ze in 2010 beste teef in de Veteranenklasse van de clubmatch van de N.L.V.

Wat hebben we genoten met en van onze Pardoes. Ze was de perfecte labrador qua uiterlijk maar ook qua karakter, een echte kampioen!


Blunderbuss of the Music Forest


Blunderbuss of the Music Forest

Het tweede nestje van onze Senna bestond uit drie teefjes en 1 reu. We besloten alle drie de teefje te houden, we konden op dat moment niet kiezen. Ze groeiden alle drie uit tot prachtige labradors maar 1 teefje had zelf door dat ze prachtig was en wilde dit graag aan iedereen showen.

Na het behalen van veel 1e plaatsen C.A.C.’ s kreeg ze in november 2000 de titel Nederlands Kampioen, in 2002 Duits Kampioen VDH, in 2002 Duits Kampioen LCD.

Tijdens elke show genoten Buster en wij enorm, we waren alleen op elkaar gefocust en alles om ons heen werd vergeten. Buster wilde aan iedereen laten zien hoe mooi ze was en hoe goed ze kon showen. Elke show was een feestje op zich. Ook als we een keertje niet wonnen ging we blij naar huis. We hadden tenslotte de mooiste en liefste labrador!

Buster haar uiterlijk en karakter zien we goed in onze lijn terug, we zijn trots en blij dat dit ons is gelukt, en hiermee bij kunnen dragen aan dit fantastisch ras.


Fairywood’s Unic Senna


Fairywood’s Unic Senna

Senna kwam bij ons als pup van drie maanden oud. Een heel lief zwart meisje die uitgroeide tot een zwart pareltje. Voor het eerst naar een show was spannend maar de keurmeester zag al gauw hoe mooi Senna was. Het smaakte naar meer. Na enkele shows namen we de beslissing om met Senna een nestje te fokken en daarna verder te gaan met showen. In 1995 werd het 1e Of The Music Forest Labradors nestje geboren. Na het nestje pakte we het showen weer op en het ging sky high. Show naar show werd gewonnen met als resultaat in 1996 de titel Nederlands Kampioen.

Behalve het showen vond Senna ook de jachttrainingen heel leuk en deden we mee aan jachtwedstrijden. Het meedoen aan jachtwedstrijden in Frankrijk zorgde dat Senna ook Internationaal Kampioen werd, een titel om trots op te zijn.

Senna was een labrador met een super uiterlijk en karakter, de echte will to please. Met kampioen Senna is onze kennel begonnen met als resultaat twee eigen gefokte kampioen.