Om nooit te vergeten


Yoshe of the Music Forest


Yoshe of the Music Forest

Roepnaam: Buster (Busje)
2014-2020

Buster heeft helaas veel te weinig tijd bij ons door kunnen brengen. Samen met haar dochter Jitske had ze de grootste lol. Buster was net als “oude Bubbe” de grootste vriendin van Diana. Buster hebben we eind 2020 moeten laten gaan en zal voor altijd in onze gedachte blijven.


Shadow of the Music Forest


Shadow of the Music Forest

Roepnaam: Shadow
2003-2017


Wizard Whitney of the Music Forest


Wizard Whitney of the Music Forest

Roepnaam: Whitney
2004-2016

De eerste acht jaar van haar leven heeft Whitney bij ons gewoond en schonk ze ons super puppy’s. Op acht jarige leeftijd is ze verhuisd naar Den Haag, dicht bij het strand en bij echte labrador liefhebbers. Whitney was een hond die we niet zo maar zullen vergeten. Achter-kleindochter Anne herinnerd ons nog dagelijks aan haar.


Magic Maja of the Music Forest


Magic Maja of the Music Forest

Roepnaam: Maja
2001-2016

Helaas hebben we in 2016 afscheid moeten nemen van onze lieve Maja. Ze was de oudste van de groep maar ook de slimste. Tot op het laatst wist ze dat als er iets ritselde je er bij moest zijn. Want eten was wel de grootste hobby van Maja. Het woord “zachtjes” hebben we dan ook vaak moeten gebruiken. Maja heeft super lieve en mooie pups gekregen.


Trumpet Trooper of the Music Forest


Trumpet Trooper of the Music Forest

Roepnaam: Trooper
2003-2015

Trooper de clown van de familie. Lief maar ondeugend. Met Trooper was gek op puppen, niet alleen die van zich zelf maar ook die van de andere teefjes. Vooral dingen aanleren die niet mochten was haar specialiteit. Op acht jarige leeftijd is Trooper verhuisd naar een fijn echtpaar in Zeeland. Ze heeft daar fantastische jaren beleefd, dagelijks gewandeld en gezwommen.


Fadeless Fidji of the Music Forest


Fadeless Fidji of the Music Forest

Roepnaam: Fidji

Tijdens haar derde dracht kreeg Fidji baarmoederontsteking en konden we met haar niet verder fokken. We hebben toen een nieuw plekje voor haar gezocht bij een super familie in Leuth (Gelderland). Hier heeft ze het grootste deel van haar leven gewoond. Een fantastisch mooie hond met een super karakter, moeder van Kampioen Pride Pardoes of the Music Forest. Die de fantastische eigenschappen van Fidji heeft geërfd.


Blunderbuss of the Music Forest


Blunderbuss of the Music Forest

Roepnaam: Buster (Bubbe)
1996-2010

Bijna 14 jaar heeft Buster deel uitgemaakt van onze roedel. Een prachtige hond die vele prijzen heeft behaald. Ze is onze eerste eigen-gefokte Nederlands Kampioen. Buster was niet alleen heel mooi maar ook heel lief. Ze schonk ons prachtige, gezonde en vooral hele lieve pups. 

Lieve Buster, het waren 14 geweldige jaren. Door jou is “Of the Music Forest Labradors” op de kaart gezet. We hebben zoveel herinneringen aan je dat we je nooit zullen vergeten.


Fairywood’s Unic Senna


Fairywood’s Unic Senna

Roepnaam: Senna
1993-2009

Ruim 16 jaar hebben we mogen genieten van en met onze mooie, lieve Senna. De stammoeder van ons Kennel. Zij heeft ons prachtige nakomelingen gegeven waar we hopelijk nog lang van kunnen genieten. Showen was haar lust en leven, ze behaalde vele kampioenstitels, maar ze bezat ook een enorme passie voor de jacht. Na deelname aan veldwedstrijden mocht zij zich behalve schoonheidskampioen ook Internationaal Kampioen noemen. 

Senna, bedankt voor alles!


Adorable Alice of the Music Forest


Adorable Alice of the Music Forest

Roepnaam: Alice (Ellebel)
1995-2008

Bijna 2 jaar na het overlijden van haar zus hebben we afscheid genomen van onze lieve “Ellebel”. Een lief bruin meisje met pit, was altijd in voor een wandeling. Haar laatste jaren woonde ze bij oma samen met haar maatje Kikki.

 


Amusing Aileen of the Music Forest


Amusing Aileen of the Music Forest

Roepnaam: Aileen (Lientje)
1995-2006

Met veel verdriet hebben we afscheid genomen van ons “Lientje”. Ze was als pup al geweldig en was een fantastische moeder voor haar eigen en voor andere pups. We hebben 11 jaar kunnen genieten met en van Lientje.